SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Medlems- Verksamhetsavgift

Barn : 1 600 kr / termin
Vuxen (från 15 år) : 1 800 kr / termim

Medlemsavgift används offta i daglig tal för det som vi egentligen avser: Verksamhetsavgift.

Åkersberga samurai karate club följer svensk idrotts ritklinjer avseende verksamhetsavgiften. Verksamhetsavgiften är något man betalar för att få delta i föreingingens idrottsverksamhet.

Idrottsutövaren sköter sin inbetalning av verksamhetsavgiften själv genom att betala via vårt swishkonto 123 173 20 31  eller till vårt plusgiro 440384-6.

Klubben äger dock rätt att efterfakturera om eleven deltagit i föreningens idrottsverksamhet men inte betalt. Målsman är ansvarig ekonomiskt ansvarig för eleven.

Barn 1600:- och vuxna 1800:- Barn som tränar i Skärgårdsstad 900:- 

 Åkersberga Samurai karate club tillämpar endast principen full terminsavgift.

Nya elever "nybörjare" har rätt att nyttja de prova på erbjudanden som klubben lanserar. Deltagande i träningsverksamhet utöver erbjudandet medför per automatik ett medlemskap och därmed föpliktelse att erlägga teminsavgift

 

Verksamhetsavgiften skall betalas när terminen startar och absolut senast första träningen med Swish lagstadgad förseningsavgift samt att du o barn ej är försäkrad under träning." 


OBS!! Verksamhetsavgift för nybörjare skall betalas direkt efter att de 4:a träningstillfällena genomförts (2.a för Skärgårdsstad och Roslagskulla). Avgiften för provträning (100 kr) (50 för Skärgårsdstad) erläggs vid första träningstillfället och kan inte tillgodoräknas i medlemsavgiften.

 

När betalning genomförs så måste ni ange på betalningen vilken elev det avser (för och efternamn samt personnummer), annars har vi inte någon möjlighet att veta vem som betalat

 
Sensei Ray Young
Medlemsavgift? Klicka på bilden
Regler och Etikett
Våra sponsorer